08.01.2021

Keramisch voordeurpaneel in trendy steenlook

De Art-Stone collectie biedt volop ruimte voor uw eigen creativiteit. Alle modellen hebben de hoogwaardige, verfijnde keramische oppervlakte met een authentieke steenlook gemeen.
Krasbestendig, voelbaar koel en ieder model is een unicaat door de unieke structuur:  dat geldt ook voor het exclusieve Art-Stone model 6172-87, zoals hieronder afgebeeld.
Het vleugeloverdekkend voordeurpaneel van bovenstaande sfeerfoto combineert een puristisch design met de typische krasvastheid van het natuurlijke keramische materiaal en zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen.
De keramische oppervlakte is zowel optisch als haptisch verbazingwekkend goed nagebootst van de structuur van echt steen. Bovendien zorgen de opliggende edelstalen lisenen en de geïntegreerde edelstalen greep, welke ook in zwart uitgevoerd kunnen worden, voor het verfijnde design.
En last but not least vormt het volledig glazen zijpaneel met drie filigrane edelstalen lisenen in de glastussenruimte,  een perfecte aanvulling op het totaalplaatje.
Het resultaat is een zeer bijzondere entree van de woning, die zich zeker onderscheidt van een gemiddelde voordeur.

Configureer hier het model 6172-83 naar uw persoonlijke wensen of hier de variant 6172-82 met zwarte lisenen.
 

Wij zijn toeleverancier voor uw kozijnenfabrikant

POLYTEC Nederland ontwikkelt en produceert hoogwaardige deurpanelen naar uw wensen en idee├źn.
Het adviseren, bestellen, leveren en monteren van uw deurpaneel wordt gedaan door een gespecialiseerde vakhandelaar in uw regio.
Heeft u er svp begrip voor dat POLYTEC Nederland u geen prijsinformatie kan geven.

POLYTEC Nederland is VKG-partner:

VKG Logo