09.06.2020

Strakke vormen met edelstaaldesign lisenen

buiten binnen

6877-54

In de deurenconfigurator configureren.
Waar gaat de trend van de vormgeving van moderne voordeuren naar toe?
Al geruime tijd kiezen steeds meer kopers van deuren voor een minimalistisch, modern ontwerp. Vleugeloverdekkende deuren met heldere strakke lijnen en edelstaaldesign lisenen zijn daardoor meer gevraagd dan ooit. Het uitgebreide gevarieerde aanbod van modellen, waaronder de modellen 6718-54 (afbeelding boven) en 6877-54 (afbeelding rechts), sluiten aan op deze huidige tijdsgeest.
 
De voordeur van de bovenstaande sfeerfoto, model 6718-54, straalt eenvoudige elegantie en hoogwaardige kwaliteit uit. Drie zijdelingse vierkante lichtuitsparingen geven het voordeurpaneel zijn karakteristieke uitstraling. Het eenvoudige ontwerp wordt geaccentueerd door edelstaaldesign lisenen welke verzonken liggen in het deurpaneel, waardoor ze makkelijk te onderhouden zijn. Deze horizontaal en verticaal lopende verfijnde lisenen, verdelen het model evenwichtig. Het volledig glazen gezandstraalde zijlicht draagt bij aan een mooi totaalbeeld van de. Tevens valt hierdoor het licht naar binnen maar voorkomt het ongewenste inkijk. Het huisnummer is als helder motief in het zijlicht ge├»ntegreerd. 

De lisenen kunnen zowel opliggend (zie hieronder rechterfoto) als gelijkliggend (linkerfoto) uitgevoerd worden.

Configureer hier het model 6718-54 naar uw eigen persoonlijke smaak.

Wij zijn toeleverancier voor uw kozijnenfabrikant

POLYTEC Nederland ontwikkelt en produceert hoogwaardige deurpanelen naar uw wensen en idee├źn.
Het adviseren, bestellen, leveren en monteren van uw deurpaneel wordt gedaan door een gespecialiseerde vakhandelaar in uw regio.
Heeft u er svp begrip voor dat POLYTEC Nederland u geen prijsinformatie kan geven.

POLYTEC Nederland is VKG-partner:

VKG Logo