09.03.2020

Trending puristisch design

buiten binnen

6860-92

In de deurenconfigurator configureren.

Als het gaat om het kiezen van een nieuwe voordeur, zijn voordeurpanelen met een uitgesproken eenvoudig en ingetogen design nog steeds erg trending.
Modellen zonder lichtuitsparingen, vaak in combinatie met volledig glazen zijlichten, zijn al lang niet meer weg te denken uit de moderne architectuur. Ook maken kopers van deurpanelen steeds vaker de keuze voor een vleugeloverdekkende uitvoering vanwege de royale optiek en de onderhoudsvriendelijkheid.

De voorbeeld-modellen geven de actuele tijdsgeest weer. Minder is meer - dit credo is ook van toepassing op het bovenstaande puristische model 6861-92, met een gezandstraald zijlicht met heldere strepen . Een eenvoudige detail in de vorm van een moderne edelstalen deurgreep geeft het onbeglaasde deurpaneel een speciaal accent. Aan de rechterzijde de variant 6860-92, met drie horizontale groeven.
Naast een breed scala aan RAL-kleuren - waaronder vele specifieke grijskleuren- geven hout- en kleurdecorfolies een enorme keuze aan mogelijkheden van creatieve en persoonlijke vormgeving.
Configureer hier het model 6861-92 volgens uw eigen ideeën.

Wij zijn toeleverancier voor uw kozijnenfabrikant

POLYTEC Nederland ontwikkelt en produceert hoogwaardige deurpanelen naar uw wensen en ideeën.
Het adviseren, bestellen, leveren en monteren van uw deurpaneel wordt gedaan door een gespecialiseerde vakhandelaar in uw regio.
Heeft u er svp begrip voor dat POLYTEC Nederland u geen prijsinformatie kan geven

POLYTEC Nederland is VKG-partner:

VKG Logo