09.03.2020

​Voordeuren met een nostalgisch sierrooster

De voordeur is een expressie van uw persoonlijke stijl en geeft voor een aanzienlijk deel vorm aan het karakter van uw huis. Dit maakt het nog belangrijker dat het harmonieus past in het totaalbeeld van de gevel, zowel de kleur, materiaal en het design. Als u van traditionele vormen houdt en een zeer bijzondere charme aan uw entree wilt toevoegen, biedt de Nostalgie-serie een breed scala aan  deurpanelen.
 
De eigenaren van deze klassieke woning zijn ook  geïnspireerd door het deurpaneel met het zwart  smeedijzeren sierrooster V-160 en vertrouwen op  een tijdloze, mooie klassieker met het model 6750-62.

Het deurpaneel in landelijke stijl wordt gekenmerkt  door een klassiek geprofileerd ornament en verticale groeven in het deurpaneel, zowel beschikbaar in  kunststof als in aluminium. De optionele weldorpel met houtstructuur geeft de voordeur de finishing touch, waardoor het paneel bijna niet van hout te onderscheiden is. 
Configureer hier het model 6750-60 naar uw eigen persoonlijke smaak.
 

Wij zijn toeleverancier voor uw kozijnenfabrikant

POLYTEC Nederland ontwikkelt en produceert hoogwaardige deurpanelen naar uw wensen en ideeën.
Het adviseren, bestellen, leveren en monteren van uw deurpaneel wordt gedaan door een gespecialiseerde vakhandelaar in uw regio.
Heeft u er svp begrip voor dat POLYTEC Nederland u geen prijsinformatie kan geven.

POLYTEC Nederland is VKG-partner:

VKG Logo