Bedrijfsprofiel

Al 20 jaar uw partner in kwaliteit.

POLYTEC NEDERLAND BV  en BOUWLUX Benelux BV leveren sinds 1 december 1990 specifieke en hoogwaardige producten voor de gevelelementen bouw vanuit onze groothandelsfunctie tegen concurrerende prijzen in o.a. Nederland en BelgiŽ.

Ons kantoor is gevestigd op het bedrijvenpark "Peelerpark" in Assen, direct gelegen aan de A28 afslag Assen-Noord. Vanuit ons centraal magazijn in Lichtenvoorde worden onze producten logistiek verwerkt en/of opgeslagen.

Kenmerkend voor POLYTEC NEDERLAND BV en Bouwlux Benelux BV is de hoge kwaliteit van het product, de hoge service en de hierbij behorende dienstverlening naar onze vele klanten. Onze klanten waarderen dit al meer dan 20 jaar.

Een service die wij verlenen, is het -kosteloos- toezenden van de door u gewenste folders, catalogi en prijslijsten en het geven van informatie over onze producten en bijbehorende verkoopprijzen.

Wij werken graag met u samen.

Het verkoopteam van POLYTEC NEDERLAND BV -Tel. +31(0)592 377 400- en BOUWLUX Benelux BV - Tel. +31(0)592 377 410- is tijdens werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen en het geven van specifieke en vooral ook de technische details en mogelijkheden van onze producten. U kunt natuurlijk ook mailen naar: info@polytec.nl en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij zoeken graag met u als partner naar mogelijkheden.

POLYTEC NEDERLAND BV en BOUWLUX Benelux BV kunnen en willen met u samenwerken, waarbij wij altijd het belang van onze gezamenlijke eindklant voorop stellen. Een optimale samenwerking rendeert namelijk altijd; zo worden kostbare fouten voorkomen en wordt een eindresultaat bereikt dat uw klant zeker tot tevredenheid zal stemmen. Onze producten kenmerken zich door de veelzijdigheid waarmee wij het u kunnen aanbieden, om te kunnen profiteren van onze veelzijdigheid komen wij u graag bezoeken of nodigen wij u uit voor een bezoek aan een van onze fabrieken.

Hollandse Design Deuren
VKG architectuurprijs 13/14
Product van het jaar 2014
Contact
POLYTEC NEDERLAND BV
Amerikaweg 86
9407 TM  Assen
T (0592) 377 400
F (0592) 377 407
Stuur een e-mail
KvK 04039607

Privacy Statement   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden
© 2011 POLYTEC NEDERLAND BV